PNL şi USR participă la protestele împotriva modificărilor legilor justiţiei. Şi lideri clujeni merg la proteste

PNL şi USR participă la protestele împotriva modificărilor legilor justiţiei. Şi lideri clujeni merg la proteste
Liderii PNL şi USR au anunţat că partidele lor sprijină protestele anunţate pentru duminică seara în marile oraşe ale României.

 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban a postat un mesaj despre proteste, pe pagina sa de Facebook:

"Sunt solidar cu protestele de strada anuntate impotriva modificarilor PSD la legile justitiei. Am indemnat membrii si simpatizantii PNL sa participe la aceste manifestatii si la orice actiune de protest impotriva PSD. Ne vom bate pentru a impiedica adoptarea oricarei modificari care sa permita controlul justitiei de catre PSD. Si noi vom organiza in urmatoarea perioada manifestatii pentru independenta justitiei, pentru stoparea involutiei fiscale initiate de PSD, pentru scoaterea invatamantului din zodia analfabetismului si subfinantarii, pentru asigurarea dreptului la sanatate al romanilor etc."

Mesajul a fost distribuit şi de liderul PNL Cluj-Napoca, viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, care a adăugat că şi el susţine protestele şi îi îndeamnă pe liberalii clujeni să se alăture protestatarilor.

 

"Membrii USR vor participa, duminică, la demonstrațiile declanșate în toată țara pentru a opri asaltul PSD împotriva Justiției. Toate forțele reformiste trebuie să spună, într-un glas: Nu vrem să fim o nație de hoți!

România este în pericol să devină un stat eșuat și avem datoria să ne opunem acțiunilor PSD care vor să întoarcă România în vremea când niciun politician nu putea fi tras la răspundere pentru furtul din bani publici și abuzul în funcție. O facem în Parlament, o vom face și în stradă.

Suntem într-un război purtat de PSDul condus de Liviu Dragnea, un politician condamnat penal, împotriva românilor care-și doresc o societate dreaptă, modernă și prosperă. Putem să-i oprim! Am reușit cu Roșia Montană, cu Marțea Neagră, cu OUG 13", a transmis tot pe Facebook, conducerea partidului.

Şi deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu a anunţat că va fi în stradă la Cluj-Napoca, duminică, începând cu ora 18:00.

 

Comenteaza