Ponta: "Atâta timp cât am sprijinul coaliţiei sunt hotărât să rămân în funcţia de prim-ministru"

Ponta:
Victor Ponta a susţinut luni, la Palatul Parlamentului, că atâta timp cât are sprijinul coaliţiei va rămâne în funcţia de prim-ministru, însă este deschis să dialogheze cu Iohannis.

Ponta a început prin a-l felicita pe Klaus Iohannis pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale, după care a afirmat că nu are de gând să demisioneze din funcţia de premier.

"România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate. Personal mi-ar fi cel mai uşor şi cel mai simplu şi cel mai de dorit, cel puţin pentru familia mea, să mulţumesc celor cu care am lucrat până acum, dar (n.r. Victor Ponta şi-a întrerupt discursul pentru a atenţiona o persoană din sală că îl deranja) ... aşa cum noi respectăm votul dat ieri, românii au votat în 2012 pentru o coaliţie de guvernare şi un Guvern şi ne-o vom face în continuare. Atâta timp cât am sprijinul coaliţiei sunt hotărât să rămân în funcţia de prim-ministru", a declarat el.

Ponta a mai afirmat că se impune schimbarea legislaţiei privind votul din diaspora şi că mâine urmează să se voteze în Parlament respingerea legii amnistiei.

 


Comenteaza