Ponta: "O să susţin toate proiectele de la Dej" FOTO / VIDEO

Ponta:
Peste 1.000 de dejeni s-au înghesuit în Sala Sporturilor din Dej pentru a-l vedea pe premierul României, Victor Ponta.

Ponta şi-a început discursul cu o glumă pe seama lui Emil Boc. "Am văzut că aţi făcut şi podium şi, spre deosebire de domnul Boc, pe mine cred că mă vedeţi oricum", a spus acesta.

Ponta a felicitat electoratul dejean şi a spus că acesta a luat decizia corectă la alegerile precedente. "Aveam o mare datorie faţă de Dej să mă aflu aici în campanie electorală. O datorie pentru că ştiu că în 2008, atunci când mulţi dintre locuitorii judeţului şi ai Transilvaniei au crezut mai degrabă în PDL şi în Traian Băsescu, aici în Dej, oamenii nu s-au lăsat păcăliţi şi au fost alături de noi", a specificat Ponta.

Premierul i-a asigurat pe dejeni că Morar Costan, candidatul USL pentru primăria Dej, va câştiga alegerile din 10 iunie.

"Sunt multe proiecte de făcut pentru Dej şi pentru toată ţara. Toate proiectele cinstite, corecte şi în folosul comunităţii o să le susţin", a asigurat prim-ministrul României.

"Cred în viitorul Dejului, cred în viitorul României şi cred că împreună cu dumneavoastră o să ne luam ţara înapoi de la cei care şi-au bătut joc de noi", şi-a încheiat discursul Ponta.

La eveniment au mai participat mai mulţi senatori, deputaţi, dar şi consilieri locali sau judeţeni.

Vezi tot discursul lui Ponta de la Dej:

 

 

Comenteaza