Prefectul Stamatian, demis.Vine Vuşcan

Prefectul Stamatian, demis.Vine Vuşcan
Toţi prefecţii, dar şi subprefecţii au fost demişi de premierul Victor Ponta în prima şedinţă a executivului, care a avut loc ieri după-amiază.


Guvernul a decis în şedinţa de astăzi schimbarea prefecţilor şi a subprefecţilor. Astfel, vor înceta la Cluj mandatul prefectului Florin Stamatian şi cel al subprefectului Vasile Cozma.

La Cluj, cele mai mari şanse pentru fotoliul de prefect le are Ioan Gheorghe Vuşcan (foto) (consilier local PSD), susţin sursele ZIUA de CLUJ. Postul de subprefect îi va reveni, cel mai probabil, liberalului Mihnea Iuoraş, vicepreşedintele Curţii de Onoare şi Arbitraj a PNL.

Viitorul prefect Gheorghe Vuşcan a fost ales dintr-o listă de trei nominalizări făcute de organizaţia judeţeană a PSD Cluj, în care au mai fost incluşi Ilarie Ivan şi Valentin Cuibus. "Au fost trei nominalizări, dar va fi decizia premierului Ponta pe cine va numi", a afirmat liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

Prefectul Florin Stamatian nu a putut fi contactat pentru comentarii. El a declarat anterior că în cazul în care va fi demis se va reîntoarce în PDL şi va candida cel mai probabil în toamnă pentru un post de parlamentar de Cluj.

UPDATE Vezi aici ce spune Stamatian după ce a fost demis

Etichete
Comenteaza