News alert Premierii lui Rareș Bogdan. Fostul jurnalist a nominalizat trei liberali care ar putea conduce guvernul

Premierii lui Rareș Bogdan. Fostul jurnalist a nominalizat trei liberali care ar putea conduce guvernul

Rareş Bogdan, care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a vorbit despre viitorul Guvern al României, care ar urma să fie unul de Dreapta.

De asemenea, Rareş Bogdan a nominalizat şi câteva posibile variante de viitor premier, pe care l-ar da coaliţia PNL-USR-PLUS. Fostul jurnalist a precizat că nu se vede şi pe el printre opţiunile de prim-ministru.

"Nu, Rareș Bogdan este un simplu membru de partid, care-și vede lungul nasului, care, chiar dacă nu pare, este un om modest. Partidul Național Liberal are minim 20 de premieri, unul mai bun decât celălalt, de la Robert Sighiartău (n.r. – autorul amendamentului pentru creșterea alocațiilor în 2019) la Ludovic Orban, de la excepționalul Florin Cîțu la o mulțime de alți oameni foarte valoroși. Eu sunt un om care-mi văd lungul nasului și care trebuie să stea pe front, să dovedească, pe front, că este la fel de bun ca la televizor. Timpul va avea grijă să-mi dea ceea ce merit, dar timpul înseamnă ani și zeci de ani. Nu e bine să iei totul dintr-odată, trebuie să ai simțul măsurii", a declarat Rareş Bogdan pentru bugetul.ro.

Comenteaza