News alert Premierii lui Rareș Bogdan. Fostul jurnalist a nominalizat trei liberali care ar putea conduce guvernul

Premierii lui Rareș Bogdan. Fostul jurnalist a nominalizat trei liberali care ar putea conduce guvernul

Rareş Bogdan, care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a vorbit despre viitorul Guvern al României, care ar urma să fie unul de Dreapta.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

De asemenea, Rareş Bogdan a nominalizat şi câteva posibile variante de viitor premier, pe care l-ar da coaliţia PNL-USR-PLUS. Fostul jurnalist a precizat că nu se vede şi pe el printre opţiunile de prim-ministru.

"Nu, Rareș Bogdan este un simplu membru de partid, care-și vede lungul nasului, care, chiar dacă nu pare, este un om modest. Partidul Național Liberal are minim 20 de premieri, unul mai bun decât celălalt, de la Robert Sighiartău (n.r. – autorul amendamentului pentru creșterea alocațiilor în 2019) la Ludovic Orban, de la excepționalul Florin Cîțu la o mulțime de alți oameni foarte valoroși. Eu sunt un om care-mi văd lungul nasului și care trebuie să stea pe front, să dovedească, pe front, că este la fel de bun ca la televizor. Timpul va avea grijă să-mi dea ceea ce merit, dar timpul înseamnă ani și zeci de ani. Nu e bine să iei totul dintr-odată, trebuie să ai simțul măsurii", a declarat Rareş Bogdan pentru bugetul.ro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza