Premierul anunță o "şedinţă de Guvern în stradă" pentru campania de vaccinare: "Trebuie să se implice tot Guvernul"

Premierul anunță o "şedinţă de Guvern în stradă" pentru campania de vaccinare: "Trebuie să se implice tot Guvernul"

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, că săptămâna viitoare este posibil ca membrii Guvernului să iasă în stradă şi să se implice direct în campania de vaccinare împotriva coronavirusului.

Întrebat luni, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL, dacă ținta de 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie va fi atinsă, premierul a spus că el consideră că se poate atinge. "De foarte multe ori când avem un proiect ambițios sunt voci care spun că nu se poate. (...) Eu zic că se poate  și trebuie să ne implicăm cu toții, fiecare membru al Guvernului, pentru că această campanie de vaccinare este a noastră. Veți vedea că se poate. (...) Continuăm în acelaşi ritm. Avem resursele din partea Guvernului, le punem la dispoziţie şi cu mai multe campanii de vaccinare în perioada următoare pentru a ne atinge ţinta pe care am pus-o la 1 iunie de 5 milioane de persoane vaccinate. În continuare eu cred în această ţintă", a spus Florin Cîţu.

Premierul a anunţat chiar o "şedinţă de Guvern în stradă" săptămâna viitoare - membrii guvernului vor merge în țară pentru a promova campania de vaccinare.

"Cred că săptămâna viitoare vom avea tot Guvernul în stradă în ţară - miniştri şi secretari de stat - la centrele de vaccinare. Trebuie să se implice tot Guvernul direct în această campanie şi cred că săptămâna viitoare facem o acţiune, un fel de şedinţă de Guvern în stradă în care toţi vom fi şi vom vorbi cu cetăţenii, le vom răspunde întrebărilor după ce ies de la vaccinare", a mai afirmat Cîțu.

Comenteaza