Premierul Ciolacu: „Românii ne arată în sondaje cine este liderul opoziţiei. Nu este Cătălin Drulă”

Premierul Ciolacu: „Românii ne arată în sondaje cine este liderul opoziţiei. Nu este Cătălin Drulă”
| Foto: adevarul.ro

Președintele PSD a afirmat că liderul opoziţiei din România nu este preşedintele USR Cătălin Drulă şi a precizat că românii arată în sondaje cine este acesta, dar nu a dorit să dea un nume.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, duminică la Digi 24, dacă nu crede că este sănătos ca actuala coaliţie să aibă o opoziţie puternică. 

„Nu sunt eu de vină că domnul Drulă nu a reuşit să se impună a fi liderul opoziţiei. Altcineva este în acest moment liderul opoziţiei din România. Ştiu şi eu, ştiţi şi dumneavoastră, ştiu şi românii. Nu trebuie să spun eu nume”, a afirmat Ciolacu, potrivit news.ro.

Întrebat cine este liderul opoziţiei, preşedintele PSD a răspuns: „Liderul opoziţiei nu este domnul Cătălin Drulă”.

„Sunt eu de vină că dânsul s-a asociat cu domnul Orban. Ce a făcut domnul Orban? Eu am crezut că depune plângeri penale pentru domnul Orban pentru bani daţi la Blue Air. Are vreo vină Ciolacu? Ce sunt eu vinovat? De ce să intru eu în defensivă că nu ajut eu opoziţia? Ce să fac, să cer judecătorilor public, că nu îi cunosc pe oameni, nu le cunosc telefoanele, să mă duc la Înalta Curte să le spun pentru binele opoziţiei şi al democraţiei, făceţi-vă că nu se încalcă legea. Nu e corectă abordarea, nu e normală”, a completat preşedintele social-democraţilor.

Liderul social-democrat a mai fost întrebat dacă liderul opoziţiei este preşedintele AUR George Simion. 

„Românii ne arată în sondaje, în funcţie de opţiunile pe care le au cine este liderul opoziţiei. (…) Eu sunt vinovat că nu e domnul Drulă pentru că şapte judecători au luat o decizie? Eu trebuie să comentez decizia judecătorilor”, a adăugat Ciolacu.

Comenteaza