Premierul Cîțu, acid la adresa lui Orban: „A ales un mod foarte urât să iasă din politică” / „Am 36 de filiale care mă susțin”

Premierul Cîțu, acid la adresa lui Orban: „A ales un mod foarte urât să iasă din politică” / „Am 36 de filiale care mă susțin”
| Foto: adevarul.ro

Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi seară, ca răspuns la declaraţiile preşedintelui PNL, Ludovic Orban, că acesta a ales "un mod foarte urât să iasă din politică".

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Prim-ministrul a adăugat că are susţinerea a 36 de filiale, reuşind să îl aducă de partea sa și pe Gheorghe Falcă.

"Poate mă mai întrebaţi despre declaraţiile lui Ludovic Orban din ultima perioadă şi nu aş vrea să comentez. Spun doar un singur lucru: m-am uitat în ultima perioadă la aceste declaraţii şi cred că domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică", a declarat Florin Cîţu la TVR 1, potrivit Agerpres.

El a susţinut că are în acest moment de partea sa 36 de filiale, reuşind joi să îl convingă pe preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, să vină de partea sa.

"Sunt un om care construieşte. Am plecat la drum cu câţiva oameni în jurul meu. Am astăzi chiar 35 de filiale, chiar 36, încă una a venit în seara aceasta, filiala Arad, l-am convins pe domnul Falcă. Am stat de vorbă cu fiecare în parte şi le-am explicat viziunea mea şi oamenii au venit alături de mine", a spus premierul.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza