Premierul Cîțu, în ziua Floriilor: „Cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate”

Premierul Cîțu, în ziua Floriilor: „Cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate”
| Foto: mediafax.ro

Premierul Florin Cîţu a transmis duminică, de Sărbătoarea Floriilor, că îşi doreşte ca revenirea la normalitate în contextul pandemiei COVID-19 să fie cadoul său, subliniind că singura soluţie este vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2.

„În Duminica Floriilor, vă doresc tuturor multă sănătate şi încredere. Iar celor care vă serbaţi onomastica, la mulţi ani! Ştiu că aveţi nevoie de speranţă, după un an de pandemie. Dar speranţa noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea. Pe asta ne bazăm! Nu avem altă soluţie", a scris premierul, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El le-a mulţumit tuturor celor care i-au transmis gândurile lor bune de ziua sa onomastică. „Mulţumesc tuturor pentru gândurile voastre bune. Cum am spus şi la ziua mea de naştere, cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate. Şi primul pas este să atingem ţinta de 10 milioane de români vaccinaţi până la 1 august", a completat Cîţu.

Credincioşii ortodocşi sărbătoresc duminică Floriile. Cu ziua de Florii începe ultima săptămână a Postului Paştelui - Săptămâna Patimilor, în care credincioşii se pregătesc să întâmpine sărbătoarea Învierii lui Iisus Hristos. 

Comenteaza