Foto Premierul Cîțu, întâlnire cu primarii din județul Cluj. Despre ce au discutat

Premierul Cîțu, întâlnire cu primarii din județul Cluj. Despre ce au discutat
| Foto: Facebook.com/ovidiu.dragan3979
Premierul Cîțu, întâlnire cu primarii din județul Cluj. Despre ce au discutat
Premierul Cîțu, întâlnire cu primarii din județul Cluj. Despre ce au discutat

Prim-ministrul Florin Cîțu s-a întâlnit, vineri seara, cu mai mulți primari din județul Cluj, fiind ultimul punct de pe ordinea de zi a vizitei sale, în inima Transilvaniei.

La evenimentul care s-a întins pe mai multe ore, au mai participat edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, liderul PNL și europarlamentarul Daniel Buda, fostul prefect de Cluj, actual secretar general adjunct al premierului, Mircea Abrudean,  primarul Floreștiului și cel din Turda, Bogdan Pivariu, respectiv Cristian Matei, edilul din Gherla Ovidiu Drăgan, ș.a.

Potrivit participanților, principalele subiecte abordate au fost cele legate de proiectele mari de infrastructură ale Clujului, precum Metroul, Centura Metropolitană și Spitalul Regional de Urgență. Totodată, primarii și-au prezentat proiectele locale și problemele fiecărei comunități.

ZIUA de CLUJ a discutat cu liderul liberalilor clujeni, Daniel Buda, care a ținut să-i mulțumească public premierului Florin Cîțu pentru vizita la Cluj, și l-a asigurat de toată susținerea pe mai departe. „A fost o întâlnire foarte bună, s-au discutat aspecte care țin de dezvoltarea comunităților locale, de nevoia finanțării pe mai departe a unor proiecte de infrastructură.

Edilii au transmis ce probleme administrative au, de aspecte cadastrale, de rețelele de gaz. De asemenea, pregătirea proiectelor în vederea absorbției fondurilor europene, pentru că avem un Plan Național de Redresare și Reziliență (PNRR)”, a declarat pentru Ziua de Cluj, europarlamentarul Daniel Buda.

Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu a fost și el prezent la întâlnirea, care s-a desfășurat cu respectarea regulilor de distanțare socială, la un hotel clujean. „A fost o discuție destul de liberă cu premierul, în mare parte discuția a fost legată de bugete, zona metropolitană, probleme, modalități de rezolvare. Este îmbucurător că mergem înainte cu marile proiecte de infrastructură. S-a mai discutat despre planul de redresare, despre termene și cum putem atrage banii”, a spus Pivariu.

loading...
Comenteaza