Foto Premierul Cîțu, luat la rost de rockerii clujeni: „Un vinil și-un tricou nu te fac rocker, așa cum funcția nu te face om. Jos labele de pe Roșia Montană”

Premierul Cîțu, luat la rost de rockerii clujeni: „Un vinil și-un tricou nu te fac rocker, așa cum funcția nu te face om. Jos labele de pe Roșia Montană”
| Foto: alephnews.ro

Declarațiile premierului Florin Cîțu despre situația de la Roșia Montană au început să-i atragă critici, chiar de la niște oameni cu care părea că se identifică.

Clujeanul Mihnea Blidariu, solist al trupei „Luna Amară”, dar și activist de mediu, i-a transmis un mesaj prim-ministrului Florin Cîțu, pe care îl acuză că face pe rockerul, dar este „pentru” exploatarea de la Roșia Montană și pentru un proiect minier cu cianuri acolo.

Rock-ul a fost mereu de partea celor slabi, a celor opresați și hăituiți de sistem, oricare ar fi fost el. Rock-ul este vocea celor fara voce, este una din muzicile pe care ne întâlnim cu natura. Rock-ul este protest, libertate, empatie, solidaritate.

Florin Cîțu vrea sa scoată dosarul Roșiei Montane de pe lista UNESCO și se declară pentru un proiect minier cu cianuri acolo. Cîțu se dă rocker. Dar dacă Led Zeppelin și Foo Fighters ar ști ce vrea să facă "fanul" lor cu Roșia Montană, ar primi interdicție pe viață la concertele lor. Florin Cîțu, un vinil și-un tricou nu te fac rocker, așa cum funcția nu te face om.

Jos labele de pe Roșia Montană! Fac un apel către toți prietenii, artiști sau nu, să se mobilizeze cu mesaje de susținere pentru Roșia Montană și împotriva acestui parvenit deghizat în băiat de gașcă. Apoi, strada e a noastră!”, a transmis Bildariu, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Cîțu, luat la rost de rockerii clujeni: „Un vinil și-un tricou nu te fac rocker, așa cum funcția nu te face om. Jos labele de pe Roșia Monta

Florin Cîțu a apărut la mai multe manifestări publice îmbrăcat în haine cu formații rock, a spus că este fanul acestui gen de muzică sau a vorbit cu nostalgie despre petrecerile din Vama Veche la care participa când era tânăr. Acesta chiar a spus într-un interviu că este rocker din 1986 și că trupele sale preferate sunt Metallica și Foo Fighters.

Comenteaza