Premierul Orban condamnă public atitudinea liderilor PSD si Pro România

Premierul Orban condamnă public atitudinea liderilor PSD si Pro România
| Foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban a declarat că îi condamnă în mod public pe liderii politici ai opozitiei, în special pe cei ai PSD si Pro România, care "au instigat permanent" românii la nerespectarea regulilor impuse in perioada pandemiei.

"Condamn public inca o data atitudinea iresponsabila a liderilor politici, in special din zona opozitiei PSD-Pro Romania, care au instigat permanent cetatenii la nerespectarea regulilor, care au bagatelizat pericolul generat de aceasta epidemie si de acest virus, care au avut demersuri sistematice pentru a lipsi autoritatile de parghiile necesare pentru a lupta contra epidemiei. In ceea ce ne priveste pe noi, ne facem datoria in continuare, toate autoritatile statului vor fi mobilizate pentru a pazi viata si sanatatea cetatenilor romani si pentru a reduce riscul de raspandire a epidemiei", a declarat Orban.

Potrivit acestuia, prevederile Legii 55 sunt in vigoare si dupa decizia Curtii Constitutionale, astfel ca pot fi luate masurile instituite prin hotarari de guvern si decizii ale prim-ministrului, inclusiv pentru carantinarea si izolarea la domiciliu.

Premierul Ludovic Orban efectueaza vineri o vizita in judetul Salaj.

El a participat la semnarea contractului de proiectare si executie a lucrarilor pentru Subsectiunea 3B2, cuprinsa intre Zimbor si Poarta Salajului, parte a Autostrazii Brasov - Cluj - Bors. Totodata, programul premierului prevede vizita la companiile Tenaris Silcotub si Michelin Romania - fabrica de anvelope de la Zalau, precum si o intalnire cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri Silvania Zalau.

Comenteaza