Premierul vine mâine la Cluj ca să inaugureze o centură de ocolire. Uioreanu: pentru Boc tăiatul de panglici e sport naţional

Premierul vine mâine la Cluj ca să inaugureze o centură de ocolire. Uioreanu: pentru Boc tăiatul de panglici e sport naţional
Deputatul PNL Horia Uioreanu îl atacă astăzi pe premierul Emil Boc, aşteptat mâine la inaugurarea centurii bulevardul Muncii - Apahida şi îl acuză pe acesta din urmă că face din tăierile de panglici "un sport naţional". "Numărul inaugurărilor la care a participat şi cel al panglicilor tăiate de acesta l-ar face invidios până şi pe Nicoale Ceauşescu", spune Uioreanu.


">

 

"Agenda publică a lui Emil Boc se face în funcţie de locul unde se poate tăia o panglică. Domnia sa nu precupeţeşte timp şi bani publici şi se deplasează în toate colţurile ţării pentru a inaugura ceva şi a verifica ascuţişul foarfecelor din zonă. Că e vorba despre 2 kilometri de drum comunal sau de 3 kilometri de centură, premierul îşi face apariţia înconjurat de oamenii săi de încredere, taie panglica, după care începe să vorbească de miliardele alocate investiţiilor şi de răii de liberali care nu au tăiat atâtea panglici cât a tăiat domnia sa", a declarat Uioreanu. Acesta adaugă însă că proiectele majore de infrastructură inaugurate acum de Boc "sunt posibile datorită guvernului liberal". "Sub conducerea domniei sale nu s-a pornit nici un proiect major de infrastructură. Dimpotrivă, în era Emil Boc lucrările de infrastructură şi-au triplat preţurile sau au rămas în părăsire. Termenele de dare în funcţiune cresc direct proporţional cu costurile, dar premierul continuă să se laude cu marile sale realizări", mai spune Uioreanu.

Mâine Emil Boc va inaugura centura de nord a municipiului Cluj-Napoca. O lucrare executată cu viteza melcului şi o palidă consolare pentru proprietarii de terenuri expropiaţi care aşteaptă încă să primească banii promişi. Premierul va mai tăia o panglică şi va mai bifa o realizare. Pentru ritmul şi numărul festivităţilor la care a participat şi pentru aportul la dezvoltarea economiei, respectiv a sectoarelor de producere a foarfecelor şi a panglicilor, dar şi pentru uşurinţa cu care taie orice, inclusiv veniturile bugetarilor, premierul merită o recompensă. Propun ca lui Emil Boc să-i fie acordat premiul „Foarfeca de diamant" în grad de specialist. Şi poate nu ar fi rău ca ministerul de resort să ia în calcul recunoaşterea tăiatului de panglici ca disciplină sportivă!

 

Comenteaza