Preşedintele îl respinge pe Paul Stănescu ca premier interimar. Ce alte nume se vehiculează- surse

Preşedintele îl respinge pe Paul Stănescu ca premier interimar. Ce alte nume se vehiculează- surse
Preşedintele Klaus Iohannis a respins prima propunere de premier interimar în persoana lui Paul Stănescu, a doua propunere fiind Mihai Fifor, care ar fi şi acceptat de şeful statului. O declaraţie de presă este aşteptată la ora 12.30, la Palatul Cotroceni.

Surse politice au declarat că preşedintele Klaus Iohannis a respins prima propunere de premier interimar în persoana lui Paul Stănescu, a doua propunere fiind Mihai Fifor, care ar fi şi acceptat de şeful statului.

Liderii PSD s-au reunit, marţi, la ora 11.00, în şedinţa CExN, pentru a decide cine va fi propunerea pentru funcţia de premier, după demisia lui Mihai Tudose.

Dragnea a precizat, luni seara, după demisia anunţată de premierul Mihai Tudose, ca urmare a retragerii sprijinului politic, că a avut „mână proastă" la premieri şi nu va mai face o nouă propunere.

"Se pare că eu am mână foarte proastă şi nu numai acum ci încă cel puţin 10 cazuri. Le-am spus colegilor că nu voi face nicio propunere. La Sorin Grindeanu am făcut eu o propunere, colegii au votat-o. La Mihai Tudose am avut discuţie cu fiecare în parte şi s-a conturat propunerea pe care am făcut-o eu. Mâine voi vota propunerea care iese din dezbatere şi îmi voi asuma votul", a spus Dragnea luni seara.

 

Comenteaza