Președintele, ironic cu AUR: „Asta cu suspendarea este o poveste cam fumată”

Președintele, ironic cu AUR: „Asta cu suspendarea este o poveste cam fumată”
| Foto: fanatik.ro

Preşedintele Klaus Iohannis îl ironizează pe George Simion, lider AUR, care a spus că formaţiunea sa va iniţia suspendarea şefului statului din funcţie.

„Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată”, a precizat Klaus Iohannis, după ce copreşedintele AUR George Simion a spus că formaţiunea va iniţia suspendarea din funcţie a şefului statului.

Întrebat ce părere are despre intrarea AUR în Parlament, Iohannis s-a limitat să spună doar: „Este o formaţiune despre care nu prea se ştie ce vrea şi ce face în politică”, potrivit Mediafax.

Liderii AUR au vorbit acum câteva zile despre posibilitatea organizării alegerilor anticipate, prezidenţiale sau parlamentare.

„Să nu aşteptăm până în 2024, pentru că naţiunea română are nevoie de conducători acum. S-ar putea să avem şi alegeri anticipate, prezidenţiale sau parlamentare. Noi dacă nu votăm niciun guvern şi cerem suspendarea lui Klaus Iohannis să nu aşteptăm până-n 2024, pentru că naţiunea română are nevoie de conducători acum, nu în 2024”, spunea George Simion, vineri, la o emisiune TV. 

Comenteaza