Preşedintele PNŢCD Turda, dat afară

Preşedintele PNŢCD Turda, dat afară
Preşedintele PNŢCD Turda, dar şi întregul Birou de conducere al organizaţiei, a fost demis, arată azi preşedintele PNŢCD Cluj, Horea Dan.

Preşedintele PNŢCD Turda Sorin Sorin Bichiş a fost demis din cauză că nu s-a raliat la strategia partidului privind alegerile locale din iunie.

„Organizaţia judeţeană a PNŢCD Cluj a decis că nu va încheia nici o alianţă electorală, la nivelul judeţului Cluj, urmând să participe la aceste alegeri cu liste proprii de candidaţi, în toate localitaţile judeţului. Această decizie a fost comunicată, de mai multe ori, personal, membrilor din conducerea Organizaţiei PNŢCD Turda, prin intermediul secretarilor organizaţiei judeţene. Cu toate acestea, liderii Organizaţiei PNŢCD Turda au decis să nu depună liste proprii de candidaţi, insistând asupra acestei atitudini, preferând să candideze pe listele PDL Turda şi să susţină candidatura la primărie a reprezentantului acestui partid", explică Dan.

Acesta spune că divergenţa de opinie între PNTCD Turda şi PNŢCD Cluj, la care se mai adaugă şi o „îndelungată inactivitate în plan politic", „este în măsură să afecteze grav identitatea şi imaginea partidului, compromiţând eforturile colegilor noştri de partid de bună credinţă", arată Dan.

 

Etichete
Comenteaza