Șeful PSD Cluj: Alianţa Vestului s-a creat doar pentru ca cei patru primari să se impună în PNL

Șeful PSD Cluj: Alianţa Vestului s-a creat doar pentru ca cei patru primari să se impună în PNL
| Foto: Facebook

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, a declarat că Alianţa Vestului (AVE) este un demers strict politic al celor patru primari pentru a crea presiune şi a se impune în lupta internă din PNL şi o modalitate pentru a avea forţa de a-şi negocia candidaţi pentru alegerile europarlamentare.

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat, luni, că primarii din Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea şi Arad au primit un răspuns din partea comisarului european Corina Creţu potrivit căruia nu se pot accesa fonduri europene pe structura AVE.

”Alianţa Vestului este un demers strict politic al celor patru primari liberali pentru a crea presiune şi a se impune în lupta internă din PNL. Este o modalitate pentru a avea forţa de a-şi negocia candidaţi pentru alegerile europarlamenatre, este un exerciţiu strict politic intern.

Aceasta este miza. Comisarul european Corina Creţu le-a răspuns că nu se pot accesa fonduri europene pe această structură. Nu ştiu cât de onorabil este pentru Cluj să se asocieze cu nişte personaje exotice cum sunt Nicolae Robu şi Gheorghe Falcă”, a spus Nasra, potrivit Mediafax.

Primarii liberali ai municipiilor Timişoara, Cluj-Napoca, Arad, Oradea au lansat, în 8 decembrie, la Timişoara, AVE, parteneriat prin care vor să atragă fonduri europene direct de la Bruxelles pentru proiecte comune.

Comenteaza