Preşedintele PSD Cluj-Napoca, către premierul Boc: "chiar ne luaţi pe toţi de proşti?"

Preşedintele PSD Cluj-Napoca, către premierul Boc:
Preşedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, îi reproşează premierului Emil Boc, într-o scrisoare deschisă, că “a uitat” că pentru ardeleni “mândria şi demnitatea, respectul pentru cuvântul dat sunt valori care ne-au făcut să stăm cu fruntea sus la ibne şi la greu”.

Jorj i-a reproşat lui Boc că “nu ne veţi vinde crezurile”, dar “a doua zi le-aţi şi scos la mezat”. “Ardelenii nu uită trădarea, domnule prim-ministru. Ardelenii pot avea înţelegere pentru cei care nu se pricep, pot avea răbdare pentru a aştepta maturizarea, dar nu iubesc slugărnicia”, a arătat Jorj.

”Nu uităm nici faptul că aţi afirmat public că toţi pesediştii sunt hoţi. Aţi afirmat că Traian Băsescu este bun, că în alianţa DA stă viitorul României. Aţi afirmat că nu veţi pleca la Bucureşti. Aţi spus că vom trăi bine. Dacă aveţi în preajmă doar oameni care vă înalţă zilnic podiumul, noi nu suntem aşa, noi vă spunem de la obraz că e prea mult. Chiar ne luaţi pe toţi de proşti?”, a mai arătat Jorj. El îi reproşează lui Boc că ţara “e în haos absolut” şi că premierul trebuie să aplice legile existente.

“Nu v-au aparţinut prea multe decizii de când sunteţi premier. Vă place sau nu, dar mai aveţi şansa unei decizii demne, aceea de a pleca singur”, a conchis preşedintele PSD Cluj-Napoca.
Comenteaza