Update Video Prezidențiale 2019 | Linişte la USR-Plus Cluj după primele date EXIT POLL

Prezidențiale 2019 | Linişte la USR-Plus Cluj după primele date EXIT POLL

Senatorul Mihai Goţiu, deputatul Emanuel Ungureanu, preşedintele USR Cluj Cătălin Sălăgean şi alţi membri de partid au aşteptat, duminică seara, primele date EXIT POLL pentru turul întâi la alegerile prezidenţiale 2019 la sediul formaţiunii de pe Tipografiei.

S-a lăsat liniştea în momentul în care au fost anunţate primele procente, care arată că președintele în funcție, Klaus Iohannis, a câștigat primul tur al scrutinului prezidențial şi se va confrunta, în turul 2, cu Viorica Dăncilă.

"E o diferenţă destul de mare, dar e totuşi un exit-poll. Mai avem şi aceste ore de vot în diaspora. Mai sunt câteva variante pe care le luăm în calcul. E greu de recuperat această diferenţă, însă, trecând pe lângă acest procent provizoriu, mă bucur că am avut un candidat care a fost atât timp alături de oameni. Un om, respectiv Dan Barna, care a apărut pe scena politică acum trei ani a reuşit să obţină un astfel de scor, într-un timp extrem de scurt. Indiferent de rezultatul de astăzi, suntem o opţiune destul de serioasă pentru toate ciclurile electorale. Sunt impresionat de participarea din diaspora", a spus Sălăgean. 

Comenteaza