Prezidențiale 2019 | Premierul Ludovic Orban: "Am votat pentru o Românie normală"

Prezidențiale 2019 | Premierul Ludovic Orban: "Am votat pentru o Românie normală"

Premierul Ludovic Orban, care a votat duminică dimineaţa la o secţie de votare din Dobroieşti, Ilfov, a spus la ieșirea de la urne că a votat ”pentru o Românie normală, dezvoltată, puternică, respectată în lume”.

”Am votat, evident, pentru o Românie normală, dezvoltată, puternică, respectată în lume, în care drepturile şi libertăţile sunt respectate cu sfinţenie şi în care fiecare cetăţean are şansa de a reuşi în viaţă”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a mai spus că funcţia de preşedinte al României e cea mai importantă în statul român și i-a îndemnat pe români să-şi exercite dreptul de vot.

”Dreptul de vot a fost obţinut prin sacrificii. Este un drept fundamental, care îi permite fiecărui român să hotărască ce se întâmplă cu țara lui”, a completat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a votat duminică dimineaţa la ora 8, la secţie de votare din Dobroieşti, Ilfov. ”Cine se scoală de dimineaţă departe ajunge”, a răspuns, în glumă, Orban reporterilor care l-au întrebat cum de a votat la această oră.

Comenteaza