Prima dezamăgire a liderului AUR în politică! Cu cine a votat George Simion când era tânăr

Prima dezamăgire a liderului AUR în politică! Cu cine a votat George Simion când era tânăr
| Foto: Facebook.com/George Simion

Preşedintele AUR se declară nemulţumit de clasa politică care a condus România post-decembristă şi susţine că este nevoie de o schimbare.

George Simion a povestit duminică în cadrul emisiunii OFF/ON The Record, pe Aleph News, cu cine a votat în alegeri atunci când era mai tânăr.

„La 18 ani, am votat cu Traian Băsescu. În 2019 mi-am anulat votul, în 2014 nu m-am dus la vot. Am fost surpriza alegerilor din 2020. În 1996, am tras de bunicul meu să voteze cu CDR şi pe Emil Constantinescu. A fost prima mea dezamăgire. Românii sunt dezamăgiţi pentru că au încercat diferite schimbări. Au condus PSD cu PNL în toţi aceşti 33 de ani. Românii vor o schimbare democratică a modului cum e condusă România”, a afirmat liderul AUR.

Simion a mai spus că la viitoarele alegeri din 2024, formațiunea politică pe care o conduce are obiective mărețe.

„Ţintim primul loc: un scor peste 30%. Doamne ajută să obţinem o majoritate. Vrem să nu fie nevoie să facem alianţă. Dacă românii vor o schimbare se vor mobiliza la următoarele alegeri şi vor da încredere cuiva. Poate fi un nou început pentru România în 2024”, a explicat George Simion.

Comenteaza