Ce spune PSD despre alianța ALDE - PRO România

Ce spune PSD despre alianța ALDE - PRO România
sigla psd

Un lider PSD a declarat, miercuri, că președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu este obligat să anunţe dicuţiile pe care le are cu alte partide și că nu se pune problema ruperii alianţei, ci se poate lua în calcul includerea Pro România în coaliţie.

"Mi e foarte greu sa răspund la o asemenea întrebare dată fiind natura anunţului domnului Tăriceanu având în vedere natura anunţului domnului Tăriceanu citit din presa noastră care este renumită pentru exactitatea cu care relateaza faptele care pot fi valabile cel mult 30 de secunde pentru că după 30 de secunde pot fi informaţii false. În acest context domnul Tăriceanu nu este obligat să ne anunţe pe noi despre orice discuţii pe care le are acesta. Are majoritate parlamentară, de asemenea o componenţă guvernamentală", a declarat liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, pentru Mediafax.

Întrebat despre o eventuală includere a Pro România în coaliţia de guvernare, deputatul PSD a răspuns că în cazul uneia astfel de propuneri se vor analiza configuraţiile posibile şi se va stabilii reprezentarea partidelor componente în alianţă. Nu în ultimul rând, despre prosibilitatea ruperii coaliţiei, Buzatu a declarat: "Momentan avem doar nişte afirmaţii, care sigur trebuie luate în considerare, dar nu putem să ne exprimăm în privinţa ruperii de alianţă".

 

Comenteaza