PNL Cluj, magnet pentru primari. Edilul PMP din Cătina trece la liberali

PNL Cluj, magnet pentru primari. Edilul PMP din Cătina trece la liberali

Primarul comunei Cătina, Florin Călin Borbely, a decis ca să candideze în 2024 din partea PNL Cluj. Borbely a fost ales primar din partea PMP la alegerile locale din 2020 și este la primul mandat.

''Având în vedere ultimele evoluții ale PMP, alianța pe care a hotărât să o facă pentru viitoarele alegeri și în urma discuțiilor purtate cu o bună parte din electoratul din Comuna Cătina, domnul Florin Călin Borbely optează ca pentru viitoarele alegeri locale pentru funcția de primar, să se alăture echipei PNL, partid ai cărui reprezentanți au fost alături de domnia sa, l-au sprijinit și au susținut toate proiectele comunei Cătina.

Cătina are foarte multe proiecte finalizate sau în curs de finalizare iar domnul primar a reușit să le implementeze și alături de consilierii locali ai PNL dar și cu sprijinul Consiliului Județean Cluj.

Domnul primar Florin Călin Borbely cunoaște bine programul de dezvoltare al județului Cluj susținut de administrația publică liberală județeană și asigură locuitorii comunei că rămâne atașat valorilor pe care le-a susținut și în 2020, dar într-o echipă puternică cum este echipa PNL Cluj'', transmite PNL Cluj.

Comenteaza