Primarul celei mai „SMART” comune din țară, infectat cu COVID-19

Primarul celei mai „SMART” comune din țară, infectat cu COVID-19
| Foto: primariaciugud.ro

Edilul din comuna Ciugud, cunoscută cu cele mai multe fonduri europene, a anunțat că s-a infectat cu Covid-19.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Este vorba despre Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, din judeţul Alba. În localitate, rata de infectare este de peste cinci persoane la mia de locuitori.

Edilul Gheorghe Damian a anunţat pe rețelele de socializare faptul că s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. El a spus că se simte bine şi că a decis ca toţi angajaţii primăriei să fie testaţi. Activitatea Primăriei din Ciugud, cunoscută în întreaga ţară pentru investiţiile record realizate cu fonduri europene, nu este afectată, relatează Mediafax.

Din nefericire, oricât de mult am încercat să respect măsurile sanitare de prevenire şi combatere a pandemiei, am fost diagnosticat şi eu cu virusul SARS-COV-2. Din fericire starea mea de sănătate este bună şi, potrivit medicilor, până acum toate premisele sunt că ar fi o formă uşoară. La nivelul Primăriei Ciugud am luat decizia testării tuturor colegilor şi vestea bună este că niciunul dintre ei nu a fost confirmat pozitiv.

Testarea va fi însă repetată în zilele următoare pentru o siguranţă deplină. Vă anunţ că activitatea Primăriei Ciugud continuă normal, însă cu măsuri sporite de siguranţă. De asemenea, am decis dezinfectarea totală a clădirii administrative, care a avut loc în această dimineaţă, şi sporirea tuturor măsurilor de protecţie”, scrie în mesajul postat pe Facebook de primarul comunei Ciugud.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza