Video Primarul Clujului, despre un congres PNL și schimbarea lui Cîțu: „Trebuie să livrăm rezultate pentru populație”

Primarul Clujului, despre un congres PNL și schimbarea lui Cîțu: „Trebuie să livrăm rezultate pentru populație”
| Foto: news.ro

Emil Boc a fost unul dintre cei mai apropiați susținători ai lui Florin Cîțu pentru șefia PNL. Totuși, după nici un an de la Congres, popularitatea lui Cîțu s-a diminuat tot mai mult și există deja voci care vorbesc despre schimbarea acestuia din fruntea liberalilor.

Întrebat, la ZIUA LIVE, (VIDEO la finalul articolului) despre un eventual congres în PNL și înlocuirea președintelui Florin Cîțu, edilul municipiului Cluj-Napoca a spus că nu a auzit de așa ceva.

„Avem o conducere aleasă la Congres și trebuie să livrăm acum rezultate pentru populație. Dacă acum nu reușim să luăm acele măsuri care să facă viața românilor mai bună, acum când suntem cu doi ani înainte de alegerile generale din 2024, să nu ne așteptăm ca în anii următori să facem măsuri mai bune.

Acum este momentul ca această coaliție care are o majoritate consistentă în Parlament să nu se transforme într-un așa zis concurs de frumusețe, ci într-un concurs de eficiență, cu măsuri care să rezolve problemele oamenilor. Problemele sunt multe: creșterea prețurilor, a facturilor, dar și altele”, a afirmat Emil Boc.

Potrivit g4media.ro, un Congres organizat cel târziu în luna aprilie sau o președinție rotativă deținută pe rând de cei patru prim-vicepreședinți până la Congresul care va desemna și candidatul la Cotroceni sunt principalele scenarii luate în calcul de către liderii liberali, tot mai nemulțumiți de prestația președintelui PNL, Florin Cîțu.

Comenteaza