Video Primarul Clujului, mesaj important de la Bruxelles: „Pactul Verde European nu este o opțiune, ci o necesitate”

Primarul Clujului, mesaj important de la Bruxelles: „Pactul Verde European nu este o opțiune, ci o necesitate”
| Foto: Facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Discursul lui Emil Boc a fost rostit în cadrul celei de a 14-a Întâlniri a grupului de lucru pentru transpunerea la nivel local a Pactului Verde - “Green Deal Going Local”.

Potrivit edilului municipiului Cluj-Napoca, la nivel local și regional este nevoie de mai multe perspective și mecanisme de finanțare pentru implementarea Pactului Verde European.

Bruxelles: Pactul Verde European nu este o opțiune, ci o necesitate - Opinie în cadrul Comitetului European al Regiunilor despre transpunerea la nivel local a Pactului Verde European! Pactul Verde - Green Deal nu este o alegere, ci o necesitate. La nivel local și regional, avem nevoie de mai multe perspective și mecanisme de finanțare pentru implementarea acestuia.

Trebuie să oferim flexibilitate, să comunicăm pentru oameni, să ne oferim angajamentul public pentru implementarea direcției verzi și a tranziției juste. Mesajul meu integral, transmis în cadrul celei de a 14-a Întâlniri a grupului de lucru pentru transpunerea la nivel local a Pactului Verde - “Green Deal Going Local”, poate fi urmărit în filmulețul video de mai sus.

Întâlnirea de săptămâna aceasta a grupului de lucru a fost una extinsă, cu focus pe viitorul Pactului Verde European - the European Green Deal. Discuția a fost structurată de European Commission Joint Research Centre, fiind parte a poziției Comitetului European al Regiunilor - CoR cu privire la viitorul Pactului Verde European - European Green Deal”, a transmis Emil Boc.

Comenteaza