Primarul din Câmpia Turzii le mulțumește cetățenilor: „În curând ne apropiem de ridicarea tuturor restricțiilor”

Primarul din Câmpia Turzii le mulțumește cetățenilor: „În curând ne apropiem de ridicarea tuturor restricțiilor”
| Foto: Facebook.com/lojigan.dorin

Edilul municipiului Câmpia Turzii a transmis că în ultimele două zile rata de incidență a cazurilor COVID-19 este sub 1,5 cazuri la mia de locuitori, iar dacă lucrurile merg în aceeași direcție, o mare parte a restricțiilor vor putea fi ridicate.

Dorin Lojigan a ținut să le mulțumească locuitorilor din Câmpia Turzii, dar i-a avertizat să nu ignore pericolul și să fie precauți în continuare.

Câmpia Turzii are cetățeni responsabili - în curând ne apropiem de ridicarea tuturor restricțiilor. Dragii mei, de două zile consecutive, rata de incidență în Câmpia Turzii a cazurilor COVID-19 raportate la o mie de locuitori este sub 1.5.

Dacă situația se menține, în continuare – la următoarea evaluare epidemiologică a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, municipiul nostru va fi plasat în scenariul verde. Cu alte cuvinte, se vor ridica o mare parte din restricțiile impuse până acum, astfel:

• Activitatea cinematografelor, a instituțiilor de concerte și/sau spectacole, va fi permisă în capacitate de 50%;

• Va fi permisă activitatea la interior, în cafenele și restaurante, în capacitate de 50%;

• Se permite organizarea de spectacole în aer liber, cu participarea a maximum 300 de persoane, pe scaune, cu o distanță de minim 2 m între acestea.

Totuși, relaxarea acestor măsuri nu înseamnă să ignorăm pericolul și nici să lăsăm garda jos. În continuare trebuie să fim precauți, să purtăm mască în spațiile publice deschise și închise și să ne dezinfectăm pe mâini.

Vă mulțumesc tuturor pentru că ați respectat măsurile impuse, dând dovadă de solidaritate și responsabilitate, contribuind, astfel la reducerea riscurilor epidemiologice în municipiu. Doar împreună, putem menține această situație, de relaxare a măsurilor!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza