Primarul din Gilău, reales în fruntea organizației PNL din comună

Primarul din Gilău, reales în fruntea organizației PNL din comună
| Foto: facebook.com/daniel.buda.oficial

Gelu Topan, edilul din Gilău, a câștigat un nou mandat de președinte în cadrul organizației locale.

Primarul localității clujene a fost reales în fruntea organizației PNL Gilău. Gelu Topan va conduce organizația locală în următorii 4 ani, iar europarlamentarul Daniel Buda l-a asigurat că îl va sprijini în proiectele pe care le va propune.

“Prin primarul Gelu Topan și echipa PNL, Gilăul devine o comună cu adevărat europeană!

După evenimentul de alegeri al PNL Florești, alături de colegii mei din PNL Cluj, am participat astăzi la alegerile unui nou birou de conducere al PNL Gilău. Îl felicit pe primarul Gelu Topan care astăzi a fost reales în funcția de președinte, precum și noul birou care va gestiona activitatea politică liberală din această comună.

Comuna Gilău se află în zona metropolitană a Municipiului Cluj-Napoca însă după o administrație de peste 20 ani a PSD, a fost vitregită de tot ceea ce înseamnă dezvoltare și progres. Comuna Gilău merita și trebuia să fie condusă de persoane competente, care s-au validat în spațiul public din punct de vedere politic și care au apărat interesele comunității ori de câte ori a fost nevoie.

Iar Gelu Topan a fost singurul candidat capabil să întrunească aceste condiții pentru a ocupa funcția de primar. Sub conducerea sa, Gilăul este o administrație care pune accentul pe accesarea fondurilor europene astfel încât cetățenii din spațiul rural să se bucure de beneficiile și avantajele mediului urban. Fie că vorbim de accesul la internet, servicii medicale de calitate, educație, cultură, divertisment, sunt posibile cu condiția să fie accesate fonduri europene în acest sens.

Locurile de muncă bine plătite, extinderea transportului public metropolitan în Gilău, prin intermediul CTP, decongestionarea radicală a traficului prin contrucția Centurii Metropolitane sunt doar o parte din proiectele comune ale lui Gelu Topan în parteneriat cu administrația Municipiului Cluj-Napoca și nu numai.

În calitate de europarlamentar și de președinte al PNL Cluj, îl voi ajuta să absoarbă fonduri europene pentru ca Gilăul să cunoască o creștere economică și o dezvoltare corespunzătoare. Totodată, echipa de parlamentari ai PNL Cluj alături de Guvernul PNL vor susține proiectele care au nevoie de sprijin de la București.

Mult succes, PNL Gilău!”, e mesajul lui Daniel Buda.

Comenteaza