Video Primarul din Huedin s-a decis. Mircea Moroșan candidează pentru un nou mandat

Primarul din Huedin s-a decis. Mircea Moroșan candidează pentru un nou mandat
| Foto: Facebook.com/Mircea Morosan

După ce s-a speculat că nu mai vrea un nou mandat de primar, Mircea Moroșan a anunțat, oficial, că va candida pentru un ultim mandat de edil al orașului Huedin.

Liberalul a anunțat, într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook, că va candida la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Dragi concetățeni, aș vrea să vă spun în mod oficial că îmi voi depune candidatura pentru un ultim mandat de primar al orașului Huedin. Asta și datorită faptului că avem 11 proiecte europene în faza avansată de derulare, un proiect național Anghel Saligny foarte mare și aș vrea ca atunci când ajung la pensie, împreună cu dumneavoastră să ne bucurăm de realizările noastre. Așa să ne ajute Dumnezeu. Vă mulțumesc că ați fost tot timpul alături de mine și sper că veți fi și în continuare”, a transmis primarul Huedinului. 

Liderii PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda și șeful CJ Cluj, Alin Tișe, spuneau în urmă cu câteva zile că încearcă să-l convingă pe Moroșan să candideze pentru un nou mandat, lucru care pare că le-a ieșit.

Privind în urmă, mi-am dat seama că am avut onoare de a vă servi și de a servi orașul Huedin timp de 16 ani. Vreau să vă mulțumesc pe această cale că ați fost alături de mine la toate realizările făcute împreună. Sunt convins că mai sunt probleme nerezolvate în orașul nostru, cum ar fi problema câinilor comunitari, Planul Urbanistic General, dar împreună sunt convins că le vom rezolva”, a mai spus Mircea Moroșan. 

Comenteaza