Primarul din Turda a fost exclus din PSD. Pentru "repetate abateri"

Primarul din Turda a fost exclus din PSD. Pentru "repetate abateri"
| Foto: Facebook/Cristian Matei

Cristian Matei, primarul municipiului Turda, a fost exclus din PSD, în urma unei ședințe a Biroului Politic Municipal al PSD Turda, care a avut loc vineri seara.

"Biroul Politic Municipal al organizatiei PSD Turda a decis in aceasta seara, cu unanimitate de voturi, excluderea din partid a domnului Matei Octavian Cristian pentru repetate abateri si incalcari ale statutului PSD", a anunțat președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, pe Facebook.

Excluderea venit cu nici două zile înaintea turului 2 al alegerilor prezidențiale. Fostul președinte al PSD Cluj, deputatul PSD Horia Nasra, a reacționat și a a afirmat că cei "cocoțați în fruntea PSD Cluj", au "încropit nestatutar" biroul de la Turda și l-au exclus pe primar "pentru că sunt într-un BLAT evident cu cei din PNL".

"Intrușii cocoțați în fruntea PSD Cluj au încropit nestatutar un birou municipal în Turda și l-au exclus din PSD pe Matei Cristian, primarul municipiului Turda. Motivele sunt simple! Vor să distrugă organizația pentru că sunt într-un BLAT evident cu cei din PNL! În ultimele opt săptămâni am văzut atacuri grosolane, exclusiv la adresa membrilor PSD Cluj, colegi amenințați, dați afară din partid, primari excluși din PSD, organizații distruse, familii amenințate și terorizate prin atacuri grosolane realizate de site-ul intrusului, așa-zis "jurnalist", în timp ce campania electorală s-a rezumat la 26 de poze pe facebook, cea mai slabă campanie electorală cu cel mai slab rezultat din istoria PSD Cluj. Acești trei intruși vor deveni doar o amintire tristă pentru PSD Cluj și vă asigur că voi continua să lupt pentru contra acestor gangsteri bipolari care au jignit clujenii, presa, societatea civilă și colegii de partid", a transmis Horia Nasra, printr-un comunicat de presă.

În urmă cu mai puțin de două săptămâni a fost exclusă din PSD și deputata de Cluj, Cristina Burciu. Aceasta a fost eliminată din partid în şedinţa CEx, împreună cu ceilalţi parlamentari care au votat pentru Guvernul Orban.



Comenteaza