Primarul Floreștiului, Horia Șulea, a fost suspendat din funcțiile deținute în PNL Cluj

Primarul Floreștiului, Horia Șulea, a fost suspendat din funcțiile deținute în PNL Cluj

Condamnarea la 3 ani de închisoare pentru abuz în serviciu nu a rămas fără urmări pentru primarul Floreștiului. Horia Șulea a fost suspendat de PNL Cluj din toate funcțiile deținute în partid.

Primarul Floreștiului a fost suspendat, în ședința de vineri a Biroului Politic Județean al PNL Cluj, din toate funcțiile pe care le deținea în partid - cea de președinte al organizației PNL Florești și cea de vicepreședinte PNL la nivel județean.

Decizia vine după ce Horea Șulea a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu, pentru efectuarea unor plăți nelegale a serviciilor de curățenie stradală și deszăpezire din comuna pe care o conduce.

Alături de Horia Șulea, în dosar sunt inculpați și fostul primar, Ioachim Vancea, dar și directorul tehnic din Primăria Florești, Florin Zanc. Șulea și Vancea sunt acuzați că au efectuat plățile fără ca să existe contracte de achiziție pentru aceste servicii, în anii 2010, 2012 și 2013. Prejudiciul este estimat la 270.000 de lei. (VEZI Primarul din Florești, condamnat la închisoare pentru abuz în serviciu)

Comenteaza