Primul candidat VIDEO

Primul candidat VIDEO
Chiar dacă ecourile referendumului nu s-au stins încă, s-a dat deja startul pentru alegerile parlamentare din toamnă. la Cluj, avem deja şi primul candidat înscris în cursă. Jurnalistul şi omul de afaceri Liviu Alexa vrea să candideze ca independent în colegiul 1 din Cluj-Napoca. Anunţul a fost făcut chiar pe blogul său.

Liviu Alexa a fost jurnalist, iar acum are mai multe afaceri. El spune că politicenii nu îi reprezintă aşa cum trebuie pe români.

"Ce mă mână pe mie în luptă este faptul că la cei 33 de ani ai mei nu mă simt reperzentat corect de către politicienii din România şi nu reprezintă corect nici interesele celorlaţi cetăţeni şisunt convins că pot face mai mult decât ceilalţi tineri care sunt în politică", a declarat Alexa.

Partidele nu şi-au stabilit deocamdată listele de candidaţi. Se vehiculează însă mai multe nume, politiceni care vor încerca la toamnă să obţină voturi din partea clujenilor. Majoritatea sunt şi acum membri ai Senatului sau Camerei Deputaţilor.

"Din partea USL, colegiul 3 pentru cartierul Gheorgheni, vicepreşedintele Aurelia Cristea, din sursele noastre deputatul Daniel Buda ar mai dori să cadideze pentru un post de deputat.Ar dori să mai candideze pentru un post de deputat în colegiul 2 şi se mai vehiculează şi alte nume, Gurzău, Petru Călian şi Marius Nicioară", a completat Titus Crăciun, jurnalist ZIUA de CLUJ.

Data alegerilor parlamentare nu a fost încă stabilită. Acestea ar urma să aibă loc la finalul lunii noiembrie sau la început de decembrie.

Etichete
Comenteaza