Probleme pentru Dragnea la închisoare. Starea sa de sănătate s-ar fi agravat din cauza COVID-19

Probleme pentru Dragnea la închisoare. Starea sa de sănătate s-ar fi agravat din cauza COVID-19
| Foto: stirileprotv.ro

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a anunţat că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19 în penitenciar.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Administraţia Penitenciarelor i-a răspuns, la scurt timp, că niciun condamnat nu are nevoie de terapie intensivă, toţi bolnavii având forme uşoare şi medii.

„Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme uşoare şi medii de îmbolnăvire cu COVID19. În acelaşi registru, subliniem că starea de sănătate a tuturor pacienţilor confirmaţi pozitiv SARS-CoV-2 este stabilă şi nu au fost înregistrate modificări care să impună suport medical extern”, a transmis ANP, potrivit Mediafax.

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, un apropiat al ex-liderului PSD, a transmis joi un mesaj, alertat că viaţa lui Dragnea ar fi în pericol.

„Vā anunţ cā starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci şi v-am informat pe toţi! De 2 zile nu reuşim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicaţie familiei, avocatului sau presei! Vā voi ţine la curent când vom afla detalii”, transmite pe Codrin Ştefănescu.

ANP a explicat şi de ce nu i-a oferit informaţii lui Codrin Ştefănescu: „informaţiile cu caracter confidenţial (informaţiile privind starea pacientului, rezultatele investigaţiilor, diagnosticul, prognosticul, tratamentul, datele personale) pot fi furnizate numai în cazul în care pacientul îşi dă consimţământul explicit sau dacă legea o cere în mod expres”.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 şi a fost transferat la Penitenciarul-spital Jilava.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza