Proiect de lege iniţiat de un deputat clujean, adoptat azi în Camera Deputaţilor

Proiect de lege iniţiat de un deputat clujean, adoptat azi în Camera Deputaţilor
Un proiect de lege iniţiat de deputatul independent Mircia Giurgiu a fost adoptat astăzi în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor.

Este vorba despre proiectul care modifică legea privind înfiinţarea şi funcţionarea camerelor pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală.

"În textul legii aflate în vigoare au fost identificate o serie de neconcordanţe şi confuzii în cuprinsul dispoziţiilor referitoare la organizarea alegerilor pentru camerele agricole zonale, la sistemul electiv, la atribuţiile şi finanţarea camerelor agricole, motive pentru care a fost iniţiat acest proiect de modificare a actului normativ mai sus menţionat. În acest sens au fost introduse modificări referitoare la statutul juridic al camerelor agricole zonale, eliminarea termenelor imperative, la numărul membrilor biroului permanent al colegiului regional", spune Giurgiu.

În cazul acestui proiect de lege, Camera Deputaţilor este decizională, propunerea legislativă urmând să fie trimisă preşedintelui României spre promulgare.

Etichete
Comenteaza