PROMO: CAPCANELE DIN FAŢA TEHNOCRAŢILOR LUI CIOLOŞ - ora 21, Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan, Realitatea TV

PROMO: CAPCANELE DIN FAŢA TEHNOCRAŢILOR LUI CIOLOŞ - ora 21, Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan, Realitatea TV
MARIAN MUNTEANU DESPRE CAPCANELE DIN FAŢA TEHNOCRAŢILOR LUI CIOLOŞ- „Jocuri de Putere", ora 21.00; BOMBELE ECONOMICE PLASATE DE PONTA SUB GUVERNUL LUI IOHANNIS - de la ora 22.00, cu Lucian Isar; CINE ESTE ISIS ŞI CUM VREA SĂ ARUNCE in AER EUROPA - de la ora 23.00, cu Cristian Diaconescu.

În această seară, de la ora 21.00, Marian Munteanu vine la „Jocuri de Putere" şi îţi arată cum pot fi decredibilizaţi tehnocraţii lui Dacian Cioloş dacă nu sunt atenţi la jocul politrucilor aflaţi înaintea unor alegeri cruciale. Vei afla de la liderul din 1990 al Pieţei Universităţii la ce trebuie să fie atenţi românii şi cum le pot da ei o mână de ajutor membrilor 

Cabinetului, pentru a nu călca în capcanele partidelor politice.

Iar de la ora 22.00, unul dintre cei mai vizionari tineri economişti ai ţării îţi spune ce şanse are Dacian Cioloş să dezamorseze bombele plasate strategic în buget de Victor Ponta deşi era conştient că aduc România în pragul unui dezechilibru major. Urmăreşte-l pe Lucian Isar şi vei descoperi adevărul despre starea economică a României!

NU RATA O ANALIZĂ DE EXCEPŢIE, de la ora 23.00, despre planurile Statului Islamic de a ţine în şah Europa! Vei afla de la fostul consilier prezidenţial şi ministru de Externe Cristian Diaconescu de ce au deschis teroriştii un front al coşmarului în Europa, ce speră să câştige şi ce aliaţi au. Dar şi ce şanse au mai-marii Uniunii Europene să le dejoace maşinăria infernală.

Numai astă-seară la „Jocuri de Putere", cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi excepţionali, pe Realitatea TV, Realitatea FM şi realitatea.net

 

Comenteaza