PROMO - CARACATITA BARONILOR CARE AU SUFOCAT ROMANIA - Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan, ora 21

PROMO - CARACATITA BARONILOR CARE AU SUFOCAT ROMANIA - Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan, ora 21

Astazi la "Jocuri de Putere":

CARACATITA BARONILOR CARE AU SUFOCAT ROMANIA. NEBULOASELE ITE ALE BOMBEI CU CEAS GOVOR. PANSELUTE PENTRU TOT POPORUL la PRIMARIA BUCURESTILOR. ora 21.00

Ora 23.00 IMPLICATIILE ATENTATULUI DE LA ISTANBUL. DE CE SE ASCUTE PERICOLUL DE LA MAREA NEAGRA

In aceasta seara, de la ora 21.00, Rares Bogdan in invitatii sai iti prezinta noi file din caracatita baronilor care au sufocat Romania si inca o fura ca in codru. Vei descoperi nebuloasele ite ale bombei cu ceas "Govor", dosarul care l-a adus din nou pe Victor Ponta la DNA.

BONUS: Bucurestiul, spoliat de mafia Primarului General si al primarilor de sector. Panselute de 600 de milioane de euro in Capitala in foarte micul Paris.

ULUITOR: Se intampla in Romania: Cum sa stai 3 ani in concediu medical platit, cu secretara!

IN SFARSIT, DUPA DOUA LUNI: cazul Bodnariu pe masa autoritatilor romane!

Iar de la ora 23.00 Iulian Fota, Oana Popescu, Adrian Niculescu si Stefan Popescu analizeaza toate implicatiile atentatului din Istanbul. Vei vedea de ce, dupa retragerea turistilor rusi din Antalya, Turcia mai primeste o lovituta. CE URMEAZA PENTRU SECURITATEA REGIONALA? Cine a pus la cale un atentat rerorist in cea mai vizitata zona a Istanbului?

Totul, in aceasta seara, de la Rares Bogdan si invitatii sai speciali, pe Realitatea TV si Realitatea FM de la 21.00 la 00.30

 

Comenteaza