PROMO CE URMEAZĂ LA GRANIŢA DE EST şi CÂŢI BĂIEŢI DEŞTEPŢI MAI SUNT ÎN ENERGIE – „Jocuri de Putere”

PROMO CE URMEAZĂ LA GRANIŢA DE EST şi CÂŢI BĂIEŢI DEŞTEPŢI MAI SUNT ÎN ENERGIE – „Jocuri de Putere”
600 de infanteristi marini americani si 30 de aeronave militare F16vor sosi in Romania pentru a intari granita de est a NATO. Care sunt scenariile pe care lucreaza partenerii nostri pentru a preintampina un razboi in zona?

In aceasta seara, de la ora 22.00, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, si doi militari de cariera vin la „Jocuri de Putere" si ii spun lui Rares Bogdan de cati bani are nevoie Armata romana pentru a-si putea indeplini misiunile. Cate ore ar rezista ostasii nostri in cazul unui razboi si cand va fi functional Scutul antiracheta de la Deveselu?

Iar de la ora 23.00 vei afla de la ministrul Energiei, Razvan Nicolescu, care sunt preturile si tarifele la gaze naturale pentru a doua jumatate a anului 2014 si anul 2015, de ce i-a amenintat pe producatorii interni de gaze cu o suprataxare de pana la 97 la suta. Ce strategie are Romania pentru a-si capata independenta energetica? Mai exista „baieti destepti" pe piata energiei? Cum se pot eficientiza companiile energetice de stat?

Raspunsurile doar la „Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan EXCLUSIV la Realitatea TV

 

Etichete
Comenteaza