PROMO DE CE VREA MAZARE SA TRANSFORME PORTUL IN CLUB DE NOAPTE? – “Jocuri de Putere”, ora 22.00

PROMO DE CE VREA MAZARE SA TRANSFORME PORTUL IN CLUB DE NOAPTE? – “Jocuri de Putere”, ora 22.00
Statul roman este pe punctul sa piarda controlul asupra Portului Constanta, deoarece "imparatul" Radu Mazare il vrea cu orice pret. Primarul sustine ca va folosi banii obtinuti din profitul portului la cresterea subventiei pentru incalzire, dar sindicalistii il suspecteaza ca vrea sa il transforme in club de noapte. Care este adevarul? Unde se va negocia debarcarea tehnicii NATO prin Portul Constanta, la Bamboo sau la Fratelli? In slapi sau in picioarele goale?

In aceasta seara, de la ora 22.00, doi fosti ministri ai Transporturilor, Ramona Manescu si Alexandru Nazare, si actualul sau gestionar, ministrul Dan Sova, alaturi de Ovidiu Marincea si Rares Bogdan, iti spun, la "Jocuri de Putere", cate miliarde de euro face cel mai mare port de la Marea Neagra si de ce vrea Mazare sa si-l puna sub pavilion de "Samba"?

Cat de importanta este Constanta in contextul conflictului din Ucraina, care sunt riscurile pentru securitatea nationala si a NATO si cum poate fi oprita amplasarea portului pe sambadrom?

Iar de la ora 23.15, Rares Bogdan incearca sa raspunda, alaturi de invitatii sai, Dan Diaconescu si Corina Ungureanu, de ce ar vota romanii un independent sau pe "Domnu' Dan" la alegerile europarlamentare.? S-au saturat de partide? Ce poate face un independent intr-un legislativ macinat de lupta dintre socialisti, populari si liberali, dar in care miscarile extremiste capata tot mai mare reprezentare?

Numai la "Jocuri de Putere", la Realitatea TV, cu Rares Bogdan si invitatii sai.

Comenteaza