PROMO Dezvăluiri incendiare din culisele PNL! Invitat Viorel CATARAMA care continua rechizitoriul la adresa clasei politice si "Atac devastator la identitatea Transilvaniei"

PROMO Dezvăluiri incendiare din culisele PNL! Invitat Viorel CATARAMA care continua rechizitoriul la adresa clasei politice si
"Partidele sunt structurile mafiotele cel mai bine organizate din Romania". Cu aceasta declaratie socanta, Viorel Catarama le-a reamintit romanilor de ce-i detesta pe politicieni. De ce nu i-a dat nimeni replica?

In aceasta seara, cu o zi inainte ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu sa dea o noua lovitura Partidului National Liberal punand pe harta politica inca un partid, Catarama revine la "Jocuri de Putere" si continua rechizitoriul. Ce urmareste?

Cum s-au facut banii in Romania si de ce nu plateste nimeni pentru transferarea economiei nationale in buzunarele unor afaceristi fara tara si fara Dumnezeu? De ce se fura 80 la suta din banii publici? Exista o fratie transpartinica a raului?

De ce s-au sfasiat liberalii timp de 25 de ani in loc sa ramana o pavaza a democratiei? Pe cine au incurcat Radu Campeanu, Mircea Ionescu-Quintus si Crin Antonescu? Dar familia Bratianu?

Ora 23.15 Cine dorește crearea de dispute între regiunile istorice ale României? Atac fără precedent la adresa Transilvaniei venit de pe Malurile Dunării!


Raspunsurile la "Jocuri de Putere"- Realitatea TV, de la ora 22.00, voi fi in dialog cu Viorel Catarama, respectiv cu iubitorii de România Mare

 

Comenteaza