PROMO EXCLUSIV - DE CE NU VREA NIMENI SEFIA ASF, la Jocuri de Putere

PROMO EXCLUSIV - DE CE NU VREA NIMENI SEFIA ASF, la Jocuri de Putere
In iulie 2013, FMI si Uniunea Europeana suspectau ASF ca in loc sa supravegheze piata financiara, protejeaza interesele unui clan dambovitean cu apucaturi siciliene. Peste 8 luni, seful ASF era arestat, iar o treime din subalternii sai erau invitati sa dea cu subsemnatul la DNA. Si este doar inceputul!

In aceasta seara, de la ora 22.00, urmareste "Jocuri de Putere" pentru a afla de la Rares Bogdan si invitatii sai de ce nu vrea nimeni sa preia conducerea ASF, desi este institutia cu cele mai mari salarii din Romania si paznic al unei piete de peste 2,5 de miliarde de euro.

De ce stau toti economistii nemanjiti la distanta de contabilitatea ASF? Cate mine antipersonal, interzise in intreaga lume acum 15 de ani, se afla in catacombele lui Dan Radu Rusanu, Corneliu Moldoveanu, Daniel Daianu si Mircea Ursache.

Iar de la 23.00 ramaneti alaturi de Rares Bogdan, Dorin Chiotea si invitatii lor pentru a afla miza "Afacerii Drepturilor de Televiziune" din Romania, un contract de 140 de milioane oferit prin "metode speciale" de catre Liga Profesionista de Fotbal unui OffShore din Malta.

Raspunsurile in aceasta seara la "Jocuri de Putere", numai la Realitatea TV!

 

Comenteaza