PROMO EXCLUSIV: noile minciuni ale Guvernului Ponta. BNR, CIMITIRUL ELEFANTILOR si CUTREMUR IN FINANTE, la Jocuri de Putere

PROMO EXCLUSIV: noile minciuni ale Guvernului Ponta. BNR, CIMITIRUL ELEFANTILOR si CUTREMUR IN FINANTE, la Jocuri de Putere
Cine si cum ii minte pe romani. Cine ii crede prosti sau fara tzinere de minte?

Scapati din cincinalul ceausist in economia de piata, guvernantii sunt incapabili, dupa un sfert de veac de capitalism si aproape 10 de Uniune Europeana, sa planifice prioritatile Romaniei. Rezultatul? Zeci de taxe care sufoca mediul de afaceri si omoara capitalul autohton. Cine are solutia? Cat mai rezista cetatenii? Ce rol are coruptia institutionalizata?

In aceasta seara, de la ora 22.00, urmareste „Jocuri de Putere" pentru a intelege de la patru economisti de top de ce sunt incapabili guvernantii sa buchiseasca regulile capitalismului pentru a ridica nivelul de trai al populatiei.

Afla de la Florin Catu, Lucian Isar, Mircea Cosea si Radu Golban de ce nu poate nimeni sa elimine licitatiile trucate, evaziunea fiscala si mita sau deturnarea fondurilor europene. Dar si de ce nu reusesc Ministerul Economiei si Ministerul de Finante sa puna pe hartie o strategie de salvare a mediului de afaceri din Romania.

Ce rol are Banca Nationala a Romaniei? De ce isi doreste ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, un post de viceguvernator al BNR? De ce pleaca si „Tutankamon" Gherghina, pazitorul banului din ministerul Finantelor dupa 40 de ani? Este cumva indepartat de catre Victor Ponta pentru a schimba filosofia bugetara a Romaniei si pentru a permite "hacuirea Bugetului"?
Raspunsurile in aceasta seara, de la ora 22.00, de la Rares Bogdan si invitatii sai, la "Jocuri de Putere"

Comenteaza