PROMO În PSD miroase a RĂSCOALĂ si "Capitanul de de la rugby" noul sef de la COSR

PROMO În PSD miroase a RĂSCOALĂ si
Trădarea lui Ponta transformă PSD din castigatorul euroalegerilor într-un partid în care mocneşte răscoala. Deoarece au aflat că premierul l-a preferat pe Crin Antonescu lui Mircea Geoană în primul tur al alegerilor din 2012, socialistii nu mai sunt siguri că-l vor la Cotroceni şi au amânat decizia desemnării candidatului până cu 2 luni înaintea prezidentialelor. Asta dupa ce "echipa Dragnea" a dat peste cap rezultatul PSD-ului lui Ponta gresind alocarea voturilor catre "fenomenul Diaconu".

In aceasta seara, la "Jocuri de Putere", Rares Bogdan si Ion Cristoiu fac analiza celei mai fierbinti saptamani politice din ultimele 6 luni si cantaresc sansele lui Ponta de a fi iertat de colegi pentru lipsa de loialitate.

Ce l-a determinat pe presedintele PSD să anunte, dupa cateva saptamani de minciuna, ca "USL nu mai exista?" Cum schimba constatarea sa planurile PNL si PDL de a forma un mare pol de dreapta si care va fi rolul partidului lui Traian Basescu, PMP in Turul 2 al Prezidentialelor?

Iar de la ora 23.15 fostul mare "capitan de la nationala de rugby a Romaniei", Alin Petrache, proaspatul presedinte al COSR, vine la "Jocuri de Putere" pentru a le spune romanilor ce strategie are pentru a readuce sportului stralucirea de altadata.

EXCLUSIV la "Jocuri de Putere", la Realitatea TV, cu Rares Bogdan de la 22.00 la 24.00

 

Comenteaza