PROMO IN REPUBLICA MAZARE, MOS CRACIUN VINE DE PASTI. CU UN PORT si BRATARI. "Jocuri de Putere" cu si despre MoMo si ai lui

PROMO IN REPUBLICA MAZARE, MOS CRACIUN VINE DE PASTI. CU UN PORT si BRATARI.
Al doilea marinar al tarii, Radu Mazare, n-a capatat portul Constanta de Craciun, dar are toate sansele sa i-l aduca Iepurasul, de Pasti. Si asta ca sa nu ramana PSD-ul cu catargul gol taman de alegeri. Intre timp, insa, mana sa dreapta, Nicusor Constantinescu, explica procurorilor DNA cum a ajuns capul de pod al socialistilor de la Marea Neagra epicentrul abuzurilor.

In aceasta seara, de la ora 22.00, analizam, la "Jocuri de Putere", alaturi de jurnalisti si sindicalisti, Afacerea "Constanta" in Republica Mazare si Tara lui MoMo. De asemenea, veti descoperi ca odata cu stabilizarea leului, piata "desteptilor" a fixat mita la 1 milion de euro. Cel putin asa spune mercurialul informal de la Camera de Comert si Industrie, al carui presedinte a fost ridicat de procurori. Nu uitam nici de dosarul ASF, unde dezvaluirile mele sunt confirmate de anchetatorii Directiei Nationale Anticoruptie care au chemat la audieri toata conducerea ASF.

Iar de la ora 23.15 analizam care sunt sansele lui Vladimir Putin sa refaca URSS-ul si unde a gresit Uniunea Europeana in evaluarea riscurilor de la frontiera sa de Est.

Nu ratati in aceasta seara "Jocuri de Putere", emisiunea care va arata cat costa linistea demnitarilor si ambitiile dictatorilor! Va astept la Realitatea TV de la 22.00!

 

Comenteaza