PROMO IOHANNIS, ADEVARURI SPUSE IN PREMIERA si CUM VINDECA ARTA ANGOASELE UNUI POPOR, la Jocuri de Putere

PROMO IOHANNIS, ADEVARURI SPUSE IN PREMIERA  si CUM VINDECA ARTA ANGOASELE UNUI  POPOR, la Jocuri de Putere
In aceasta seara, de la ora 22.00, Klaus Iohannis participa la o editie speciala " Jocuri de Putere" transmisa din orasul care l-a facut cunoscut. Afla de la cel mai proaspat lider al dreptei daca este pregatit sa tina piept atacurilor la care va fi supus si linsajului care se va declansa imediat dupa o eventuala anuntare a candidaturii pentru fotoliul de la Cotroceni si ce detalii din biografia sa vor fi folosite pentru a-i narui cariera.

Ce s-a petrecut in prima saptamana de dupa europarlamentare astfel incat sa fie suspectat ca l-a tradat pe Crin Antonescu? Exista un pact secret intre Angela Merkel si Traian Basescu menit a-l face prresedintele Romaniei pe preferatul noii "doamne de fier?" E sau nu intr-o relatie speciala cu cancelariile de la Viena si Berlin? Ce a promis Germania la schimb sau ce a promis Germaniei la schimb? Cate case are Johannis si cum le-a dobandit? Care e adevarata avere a primarului Sibiului? Ce relatie mai are cu Crin Antonescu? Dar cu Calin Popescu Tariceanu? Dar cu Theodor Meleacanu? Ce a vorbit cu Mircea Ionescu Quintus? Dar cu Emil Constantinescu, Ion Iliescu si Traian Basescu?

Iar de la ora 23.00, Rares Bogdan si Octavian Hoandra te asteapta in Piata Mare din Sibiu, alaturi de invitati de calibru din lumea artelor spectacolului, George Banu, Silviu Purcarete, Constantin Chiriac si Maia Morgenstern pentru a descoperi cum a ajuns un oras medieval din centrul celei mai sarace tari din Uniunea Europeana sa gazduiasca un festival de teatru care rivalizeaza cu cele din Edinburgh si Avignon, adica primele doua va importanta din Batrana Europa.

Vei afla cum poate fi intarita o comunitate prin cultura care poate genera atat profit banesc, cat si plusvaloare pentru tara.

Nu rata o intalnire cu una dintre putinele modele ale succesului de care au parte romanii, realitate demonstrata de cifre incredibile: 62.000 de spectatori in fiecare zi, 2500 de artisti si invitati din 70 de tari, 350 de evenimente unice in 66 de arene ale spiritului!

Numai la "Jocuri de putere", la Realitatea TV, cu Rares Bogdan intr-o Editie Speciala din burgul medieval al Sibiului de la 22.00 la 24.00!

 

Comenteaza