PROMO NUME DE COD: IOHANNIS. POATE FI DIN NOU UN NEAMT SALVATORUL ROMANIEI?, "Jocuri de Putere"

PROMO NUME DE COD: IOHANNIS. POATE FI DIN NOU UN NEAMT SALVATORUL ROMANIEI?,
Controversele din jurul sau se inmultesc, dar are un Panzer tatuat pe frunte, deci alta cale n-are, decat inainte. Proiectul "Iohannis" a cucerit opinia publica in 2009, iar acum este din nou in carti, pentru Presedintia Romaniei.

Cine il impinge spre Cotroceni? Va reusi sa-si convinga toti colegii sa-l sustina? E mai bun decat Crin Antonescu? Dar decat Catalin Predoiu? Il poate bate pe gorjeanul Victor Ponta? Va deveni maine presedinte al ultimului partid istoric?

In aceasta seara, de la ora 21.00, Klaus Iohannis vine la "Jocuri de Putere" si raspunde la toate intrebarile care framanta ostirea PNL. Va fi suficient de puternic incat sa se lupte cu masinaria infernala a partidului aproape stat? Va putea sa-i convinga pe romani ca are un proiect national? Dar pe viitorii colegi, acum democrat-liberali?

Ce suprize se anunta la Congresul PNL? Ce intelege Klaus Iohannis din razboiul "Mondial"? Cum le rspunde celor care il ponegresc cu "Dosare" scose parca intr-un ritm si concentrare prestabilite?!
Raspunsurile diseara, la "Jocuri de Putere", numai la Realitatea TV, un dialog intre doi ardeleni ajunsi pe Dambovita.

Comenteaza