PROMO PLANUL SECRET PENTRU SPARGEREA PNL si EXCLUSIV: Cum arata DEZAMAGIREA unei NATIUNI-"Bucuresti, unde esti?, "Jocuri de Putere"

PROMO PLANUL SECRET PENTRU SPARGEREA PNL si EXCLUSIV: Cum arata DEZAMAGIREA unei NATIUNI-
Cea mai fierbinte vară a României poate consemna sfarsitul Partidului National Liberal. Cu ultimul bastion impotriva ceausistilor redus la tacere, oligarhia securistilor nemangaiati de disparitia URSS se pregateste sa transforme ţara într-o feudă. Cine sunt membrii conspiratiei? Pentru cine joacă grupul celor 16 tradatori?

In aceasta seara, de la ora 22.00, Rares Bogdan si Ion Cristoiu te asteapta la "Jocuri de Putere" pentru a descifra ultima saptamana a razboiului pentru Cotroceni. Cine sunt conspiratorii care se folosesc de Tariceanu pentru restaurarea tarismului? Ce rol are Dan Voiculescu in acest scenariu? Cine vrea sa-l salveze de la condamnare?

Ce se afla in spatele jocului lui Victor Ponta de-a Dan Diaconescu? Care este adevarul din spatele respingerii PPDD de catre coalitia UDMR-UNPR-PSD? Cine sunt candidatii parcului Dineyland de la Bucuresti? Strang mai multe voturi Oprescu, Ponta si Geoana fata de Diaconescu, Iohannis, Predoiu, MRU si Melescanu? De ce a fost scos din calcule Tariceanu? De ce nu a protestat Opozitia fata de neinvitarea Presedintelui la aniversarea infiintarii Senatului?

Mergem si in Brazilia, unde nu mergem, pentru a analiza cum se joaca fotbal cu manifestantii pe strazi? Cine castiga campionatul mondial de fotbal?

Dar si la Bagdad, unde inaintarea rebelilor catre Bagdad determina omenirea sa se intrebe: au pierdut americanii razboiul din Irak?

Iar de la ora 23.15 rasfoieste un sfert de secol de democratie originala urmarind IN EXCLUSIVITATE un documentar despre vocatia protestelor la romani - adevar sau lesin controlat? De la Piata Universitatii, iunie 1990, la manifestarile din centrul Bucurestiului din ianuarie 2012 si septembrie 2013 - despre DEZAMAGIREA unei NATIUNI-"Bucuresti, unde esti?"

Numai la Realitatea TV, de la ora 22.00, cu Rares Bogdan si Ion Cristoiu. Nu rata in aceasta seara "Jocuri de Putere"!

 

Comenteaza