PROMO Povestea TENISULUI ROMANESC de la GOGU VIZIRU la SIMONA HALEP – Ce am fost? Ce suntem? Ce vom fi? DIALOG de exceptie Cristian Ţopescu cu Rares Bogdan

PROMO Povestea TENISULUI ROMANESC de la GOGU VIZIRU la SIMONA HALEP – Ce am fost? Ce suntem? Ce vom fi?  DIALOG de exceptie Cristian Ţopescu cu Rares Bogdan
A jucat tenis cu regele Mihai şi Petru Groza, a castigat impreuna cu fratele sau geaman Campionatul Mondial Universitar, i-a fost coleg lui Ion Ţiriac în reprezentativa de Cupă Davis. Născut intr-o familie de ţărani din Ilfov, Gheorghe (Gogu) Viziru a ajuns secretar general al Federaţiei Române de Tenis, de unde a contribuit decisiv la ascensiunea lui Ilie Năstase. De la el pana la Simona Halep, tenismenii au stiu că România merită totul. Deci nu au avut de facut decat un singur lucru: sa o iubeasca in fiecare zi.

In aceasta seara, de la ora 22.00, Rares Bogdan il are invitat la "Jocuri de Putere" pe Cristian Ţopescu. Umăreste o EDITIE SPECIALA in care vei descoperi care este diferenta dintre glorie si facatura, rolul succesului in evolutia spirituală a unui neam şi de ce este performanta atat de rara. Cate "Simone" ascunse mai are Romania?

Iar de la 23.15 Oreste Theodorescu vine la "Jocuri de putere" alaturi de Rares Bogdan pentru a vorbi despre sansa ca Romania sa mai renasca din propria cenusa a istoriei.

Numai la "Jocuri de Putere", de la ora 22.00, la Realitatea TV

Comenteaza