PROMO - "Realitatea Românească" cu O.Hoandră, vineri şi sâmbătă la Realitatea TV

PROMO -

Dupa 25 de ani, incep sa cada capete intr-unul dintre cele mai importante dosare ale istoriei recente! Vineri, Octavian Hoandra, alaturi de invitati de marca, va incerca sa desluseasca misterele uneia dintre cele mai controversate momente: mineriada din 1990. Cine sunt vinovatii si cat de mult ii trebuie societatii sa curete si sa vindece aceasta rana aflam incepand cu ora 21.

Tot vineri seara, Realitatea TV dezvaluie caracatita coruptiei din Romaniei. Cat de adanc au patruns anchetele DNA-ului in interiorul clasei politice, dar si ce surprize putem avea in saptamanile urmatoare aflati de la Octavian Hoandra si invitatii sai, intr-o editie speciala "Realitatea Romaneasca".

Iar sambata te invitam sa urmaresti, in direct, un interviu-eveniment. Antonio di Pietro, simbolul miscarii anticoruptie care a marcat lumea politica a Italiei anilor '90 vine la Realitatea TV. Nu rata o editie de colectie "Realitatea Romaneasca". Omul din spatele operatiunii "Cu manile curate" va vorbi despre curaj, dar si despre obstacolele ce apar in lupta pentru dreptate.

Iar de la ora 22:00, te invitam alaturi de jurnalisti si analisti de marca ai societatii romanesti sa analizam si sa incercam sa gasim solutii pentru coruptia din Romania. Cum ar functiona, la noi, operatiuni similare de stopare a coruptiei inteprinse frecvent in Italia, cat de grava este situatia si cum se poate sa trecem de la o tara cu un sistem bolnav la unul functional, ce sansa mai are Romania sa isi revina si cum putem aplica exemplul tarilor dezvoltate, aflati sambata la Realitatea Romaneasca.

 

Comenteaza