PROMO ROMANIA, ÎN CALEA FURTUNII AMERICANO-RUSE - "Jocuri de Putere", ora 21.00

PROMO ROMANIA, ÎN CALEA FURTUNII AMERICANO-RUSE -
Plecati spre Paradis, 298 de concetateni ai unei lumi tot mai nebune au nimerit in calea razboiului dintre democratia care avanseaza spre barlogul celui care se crede noul Petru cel Mare dar e tot mai aproape de Ivan cel Groaznic si rezistenţa acestuia in fata pierderii influenţei. Un student medicinist care invata la Cluj-Napoca a ajuns unde se incheie puterea mintii si incepe hazardul, sau poate Dumnezeu, s-a aflat in avionul mortii? Ciocnirea civilizatiilor cutremura omenirea din radacini, amintind de "gemenii" World Trade Center. Unde se va opri nebunia ţarului care pune stavila solidaritatii pentru a implini testamentul lui Petru cel Mare?

In aceasta seara, de la ora 21.00, Rares Bogdan te asteapta la "Jocuri de Putere" alaturi de Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, fostul raportor al Parlamentului European pentru Ukraina, Adrian Severin, fostul ministru de Externe si ambasador la Washington, Mircea Geoana si specialisti in tehnica militara, catastrofe aviatice si experti in geostrategie pentru a analiza partida de şah dintre Rusia si SUA. Cum va afecta aceasta ogoarele cu mancare tot mai scumpa si mai putina ale romanilor? Dar pensiile lor? Dar viitorul Educatiei si independenţa Justitiei?

Iar de la ora 22.15 Catalin Predoiu, cel pe care democrat-liberalii il vad in continuare in cursa catre Cotroceni, te pune la curent cu temerile marii ostiri democrat-liberale dar si liberale in care se va topi fostul partid al lui Traian Basescu. Cum se va impaca vara lui 2012 cu toamna lui 2014? Cum se va reevalua politica lui Crin Antonescu de catre democrat-liberali si a lui Emil Boc Cum va fi desemnat candidatul care il poate invinge pe Victor Ponta? Va fi Klaus, Crin sau Catalin? Va fi MRU? Va fi Elena Udrea sau Cristian Diaconescu? Ce reprezinta Bratienii pentru democrat-liberalii lui Predoiu si Blaga?

Toate raspunsurile in aceasta seara la "Jocuri de Putere", numai la Realitatea Tv cu Rares Bogdan si invitatii sai de la 21.00 la 23.00

Comenteaza