PROMO Romania sub lupa. PE CINE AR VOTA ROMÂNII LA COTROCENI? CUM ARATA CANDIDATUL IDEAL? la "Jocuri de Putere"

PROMO Romania sub lupa. PE CINE AR VOTA ROMÂNII LA COTROCENI? CUM ARATA CANDIDATUL IDEAL? la
Ce ar alege pentru fotoliul de la Cotroceni romanii? Ce ar alege ardelenii? Dar banatenii? Dar bucovinenii? Dar oltenii? Dar dobrogenii? Dar muntenii? Dar moldovenii? Din ce regiune provine candidatul ideal? Corespunde vreunul dintre politicienii care cochetează cu fotoliul prezidenţial dorinţelor cetatenilor Romaniei sau vor fi nevoiţi din nou sa se incoloneze la urne stimulati de propaganda de partid pentru a vota intre candidati fauriti in laborator pentru a prinde aripi?

In aceasta seara, de la ora 22.00, autorul celui mai complex studiu despre profilul psihologic al candidatului pentru Cotroceni, sociologul Vasile Dâncu, vine la "Jocuri de Putere" pentru un dialog despre Romania cu Rares Bogdan.

Cine se apropie cel mai tare de imaginea pe care o doresc românii? Mugur Isărescu, George Maior, Teodor Meleşcanu, Mircea Geoană, Victor Ponta, Sorin Oprescu sau Klaus Iohannis, Cătălin Predoiu, Cristian Diaconescu şi Mihai Răzvan Ungureanu?

Ce şanse are un neamţ în ţara lui „noi suntem români?" Îl vor vota şi oltenii? E mai român un cartofor cu diplomă de bună purtare sau un gospodar? Care este trasătura peste care nu va trece electoratul niciodată? Ce şanse are o femeie? Vor alege in cele din urma romanii intre un "bancher", un "primar", un "procuror" si un "sef de serviciu secret"?

Răspunsurile în această seară la "Jocuri de Putere" de la Vasile Dâncu, invitatul lui Rares Bogdande la ora 22.00, la Realitatea TV

 

Comenteaza